MAD KLUBBEN:

Denne side følger madklubben som er på Messenger på Facebook.

Helle har skrevet følgende på Facebook, og det gælder selvfølgelig også for hjemmesiden.

Læs mere her:

HEJ TIL ALLE MEDLEMMER I “FØRTIDSPENSIONISTERNE I HVIDOVRE”.

Jeg fik for et lille stykke tid siden, en genial ide (syntes jeg da selv)
Jeg har oprettet en lille madgruppe, som jeg har døbt “MADKLUBBEN” 🙂

Jeg syntes ordet mad, fyldte alt for meget på “FØRTIDSPENSIONISTERNES” facebook side, derfor besluttede jeg at oprette en lille madklub gruppe på messenger.

Du skal være medlem af “FØRTIDSPENSIONISTERNE I HVIDOVRE” for at blive medlem af “MADKLUBBEN” 🙂.

Vi er allerede 5 medlemmer i “MADKLUBBEN”,  det er os der var flittige brugere af “Biblioteks Cafeen” (glæder mig til den åbner igen 🙂

“MADKLUBBEN” har ikke noget at gøre med, at vi laver mad sammen.

Vi mødes og går ud, at spiser, eller nyder f.eks. en kop kaffe sammen.
Flere er alene, og det er jo dejligt at tage sammen ud at spise, istedet for altid kun at lave mad til sig selv og spise alene.

Bestyrelsen i “FØRTIDSPENSIONISTERNE I HVIDOVRE” er informeret om “MADKLUBBEN” og syntes det er en god ide.

Der bliver ikke slået noget op, om “MADKLUBBEN”s arrangementerne på hverken “FØRTIDSPENSIONISTERNES” facebook og/eller hjemmeside.
Sagt på en anden måde, der kan ikke rettes spørgsmål omkring min lille ide, til Lene, eller andre i bestyrelsen i “FØRTIDSPENSIONISTERNE I HVIDOVRE”.

“MADKLUBBEN’s” korrespondance foregår via en messengergruppe.
Hvis du ønsker at være medlem i “MADKLUBBEN”, bliver du tilføjet denne gruppe

Hvis du ikke har mulighed, for at være på messenger, kan du selvfølgelig være medlem af “MADKLUBBEN” alligevel .
Jeg vil i stedet sende dig en SMS når der er noget nyt om tid og sted, vedr. spisearrangement eller lignende på programmet .

Selvfølgelig koster det ingenting at være medlem af “MADKLUBBEN” .
Du forpligter dig ikke til at deltage i “MADKLUBBEN”’s løbende oprettede arrangementer .

Hvis du er interesseret i at blive medlem, i “MADKLUBBEN”, så send mig en SMS, så finder vi ud af det .

Mit mobilnr er 26 99 07 37.

Forsat god dag fra Helle

Sat på d 21. juni 2020 af Lene.