HUSK, at det er i morgen at vi afholder vores generalforsamling i lokalet i Lille Friheden kl. 12.00.

Pga. Corona virussen - som desværre stadig er i blandt os - serverer vi hverken vådt eller tørt - Så tag selv noget at drikke med - ikke noget spiseligt.

Vi regner ikke med at generalforsamlingen varer så længe, så i kan komme ud og nyde solen bagefter 🙂

Vi ses 🙂

Sat på d .15.06.20 af Lene
_________________________________

Generalforsamling i Førtidspensionist foreningen d 16. juni.

Hej medlem af førtidspensionistforeningen i Hvidovre.

Håber at i alle er kommet godt igennem de sidste 3 ½ måned og er Corona frie 🙂

Nu har regeringen tilladt at vi må samles op til 50 personer, så derfor vil vi nu afholde vores generalforsamling,
som skulle have været afholdt i marts måned.

Det bliver som før skrevet ud:

Tirsdag d 16. juni kl. 12.00 i Lille Friheden.

Jeg har vedhæftet indkaldelsen til generalforsamlingen, i tilfælde af at du har få slettet den vi sendte ud i februar.

Der vil IKKE være kaffe og mad denne gang, da vi skal prøve at holde generalforsamlingen så kort som muligt.
Så tag selv noget at drikke med.

Vi vil i stedet for, når Corona er mere under kontrol, afholde fx en september/oktober hygge med mad mm.

Men vi håber at i alle kommer til generalforsamlingen, for vi har flere ting og sager som vi skal snakke om, vi skal igen
have gang i foreningen, efter vi har ligget stille i over 3 måneder.

Vi vil fx gerne en tur i Zoologisk Have her inden sommerferien, så husk kalenderen så vi kan finde en dag.

Man skal selvfølgelig ikke komme til generalforsamlingen hvis man har feber, ondt i halsen, forkølet osv.

I må alle have en god weekend   🙂
På bestyrelsens vegne / Lene

PS. Jeg har i dag sendt en mail ud til alle jer, som jeg har en mailadresse på.

Sat på d 06.06.20 af Lene.

_____________________________________________

I må alle have en dejlig pinse - og se pinsesolen danse 🙂🙂🙂

Husk at vi indtil videre har vores generalforsamling tirsdag d 16. juni kl 12.00 i Lille Friheden.
Det bliver lidt anderledes i år - men mere om det når vi ved, om vi må afholde den- ca efter 8. juni.

Vi var 10 førtidspensionister der var med til Bo’ s bisættelse. Der var rigtig mange der deltog, så vi stod udenfor til den korte ceremoni. Vi havde en lille buket blomster med, og sætter et beløb over til Kræftens bekæmpelse- det var Bo’s ønske.

Hyg jer - glæder mig til at se jer alle sammen igen - om forhåbenligt ikke så længe / Lene. 🙂

PS. Billedet er fra Kystagerparken.

Sat på d 31. 05.20 af Lene.

_____________________________________________

Vil du med ud og cykle?

Hver mandag, 15. jun.-9. nov.kl. 13.00

Efter en mindre forsinkelser står Lisbeth og Birgit fra Cyklistforbundet klar til at være cykelguide på den ugentlige cykeltur igen i år.

"VI kan cykle" er for dig, der kan cykle, og gerne vil motionere sammen med andre i et stille og roligt tempo. Det er også for dig, der føler dig mere tryg ved at følges med andre, når du vil ud på cyklen og nyde naturen.

Turen varer ca. 1 time og er på 8-12 km.

Normalt afsluttes turen med kaffe i kælderen i Sundhedscenteret, men på grund af corona, skal du slev medbringe alt drikke til din tur, både kaffe og vand.

Tilmelding er ikke nødvendig - du møder bare op.

JUN.15
Man. 13.00
JUN.22
Man. 13.00 osv.

Sat på d 25. aj af Lene.

Angående Bo`s bisættelse på mandag d 25. maj, så har jeg skrevet med hans datter.

Vi er meget velkomne til bisættelsen, men vi kommer ikke med ind i kapellet pga Corona reglerne ang antal til bisættelser - det er selvfølgelig Bo`s familie og venner der skal det.

Vi kan stå udenfor og jeg tror, at vi kan komme ind og sige det sidste farvel til Bo efter familiens ceremoni.

Bisættelsen foregår i Risbjerg kapellet kl. 13.00, så vi kan mødes udenfor ved 12.45 - tiden.

Foreningen køber nogle røde roser og tager dem med til alle, og sætter også et beløb ind på Kræftens bekæmpelses konto i Bo`s navn.

Så derfor skriv hvis du kommer på mandag, så vi også kan købe en rose for dig.

/ Lene.

Sat på d 22. maj kl. 10.00