VELKOMMEN til FØRTIDSPENSIONIST FORENINGEN i HVIDOVRE.

20.07.21:

Kære alle.

Håber I alle nyder sommeren og varmen - selvom de 30 grader godt nok lige var en anelse lunt

Her er nogle datoer til vi starter igen i august måned.

Torsdag d 19. august kl. 11.30: Hyggemøde i Fælleslokalet i Frihedens Idrætscenter (det er lokalet lidt længere nede af gagen)

Torsdag d. 02. september kl. 11.30: Hyggemøde i Fælleslokalet.

Torsdag d 16. september kl. 12.00: Generalforsamling i Lille Friheden.

Og hvor skal vi hen på tur i efteråret? Kom med nogle gode ideer. Hvor kunne I tænke jer at komme hen?

Skal vi fortsætte med vores gåture? Nogen der stadig er interesseret i det?

Vi skal i det hele taget have kick startet vores lille forening efter 1 1/2 år i Corona dvale., håber I alle vil være med til det.

Glæder mig til at se jer alle til august  Lene.

Billedet er fra vores gåtur i Brøndby skoven lige før sommerferien.

___________________________________

Hvem er Førtidspensionisterne i Hvidovre?

Foreningen har eksisteret siden august 2014, hvor vi havde det første informationsmøde for alle førtidspensionister i Hvidovre. I november 2014 havde vi så den stiftende generalforsamling.

Her i foreningen er det kun fantasien - og midlerne der sætter grænser.

Nu du har fundet vores hjemmeside, så har vi også en side på Facebook. Så er du på Facebook, så søg derinde på "Førtidspensionister" og "Hvidovre" - og vores side kommer frem.

Vi holder til i Frihedens Idrætscenter i klublokale 2 (nede bag indgangen til svømmehallen) og der mødes vi hver 14. dag til hygge/snak over en kop kaffe/the:

Det er om torsdagen i ulige uger - mellem kl. 11.30 - 14.00 fra d 19 august 2021.

Er du ny så kom mellem kl. 12.00 - kl. 14.00, så er du sikker på, at vi er i lokalet, Tak og velkommen.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, du skal bruge denne mail adresse - (det er formanden der modtager mailen):

foertidspensionisternehvidovre@hotmail.com

Tryk på linket, eller kopier og sæt ind.

Tryk på "KALENDER" i den øverste bjælke - og se bl.a. datoen for vores næste hyggemøde og meget andet.

Følg med i Aktivitetskalenderen / Ture mv.

Vil du se hvad vi har lavet tidligere, så gå ind under de andre "Ture ...."

Så hold godt øje med  bl.a. vores "Ture" og "Kalender".

Måske er denne forening også noget for dig? Kig forbi og få en snak og en kop kaffe sammen med os./ Pga Corona har vi desværre lukket i lokalet indtil videre.

Skriv gerne et par ord i vores gæstebog, hvis du har lyst til det og synes om foreningen :-)

Mange hilsner