VELKOMMEN til FØRTIDSPENSIONIST FORENINGEN i HVIDOVRE.

Fredag d 9. april 2021:

Vores næste gåtur bliver torsdag d 22. april.

Vi mødes ved Åmarken station kl. 11.00

Tag en madpakke og drikkevarer med.

Se mere under "Ture 2021".

Ha en god weekend

Lene.🙂

Mandag d 5. april 2021:

Håber I alle har / har haft en god påske, selvom det nok ikke har været den påske som vi alle plejer at have.🙂

Vil bare lige huske jer på vores GÅTUR på torsdag d 8 april. Vi mødes på Avedøre station kl. 11.00. Man kan evt sætte cykler nede hos mig - vi går lige forbi på vej ud på turen.
Efter turen giver jeg en kop kaffe/te ude i haven. Har et godt læ hjørne.

I må ha en god mandag

Så er vi midt i marts måned og de fleste butikker har åbnet deres døre i dag.
Her i Hvidovre har vi i øjeblikket 49 Corona smittede, så vi skal stadig passe rigtig meget på når vi går i butikker mv. 🙂

Der var en der sagde til mig, at når nu hans børn måtte komme i skole så kunne de da også komme til deres fritidsinteresser.

Men man kan tænke Corona virussen således;
Tænk på et tårn af byggeklodser som du stabler ovenpå hinanden. Hver af klodserne præsenterer fx indkøb i hver sin butik, eller besøg hos andre uden for din Corona boble på de 5 personer.

Dvs. besøger du en person som du ikke plejer, går i 3 forskellige butikker - så har du allerede 4 klodser ovenpå hinanden, og der skal måske kun være 5 klodser i højden før dit klodsetårn vælter - som måske er det samme som at du er i fare for at få Corona.

Så jo mere vi kommer rundt i samfundet og hos andre mennesker, jo højere bliver tårnet, og hvornår vælter det så?? Så pas stadig på jer selv og andre indtil vi alle er vaccineret. 🙂

Nå, det var lidt om Corona.
Nu da smittetrykket ikke er så højt her i Hvidovre pt. 89.9 tænkte jeg på, om vi skal genoptage vores gåture?
Der er vi udenfor og vi kan holde min. 2 meters afstand til hinanden. Hvad siger i til det?

Vi skulle have været på en tur fra Avedøre station og til Brøndby havn inden vi måtte indstillede al aktivitet, men tænker den tur bliver for lang som den første.

Men vi kan gå fra Avedøre station og ud mod havnen, men så på halvvejen gå en anden vej retur. Og er det godt vejr kan vi evt slutte af med en kop kaffe i min have - altså også udenfor. Jeg vil tro at turen tager 35-45 minutter i et stille og roligt tempo.

Gå turen bliver torsdag d 8. april. Vi starter kl. 11.00 på Avedøre station.
Er du på cykel mm kan den stå hos mig- vi går lige forbi. Efter turen giver jeg en kop kaffe/te i haven - har en god lækrog.
Vi ses..

Sat på d 15. marts 2021.

Hvem er Førtidspensionisterne i Hvidovre?

Foreningen har eksisteret siden august 2014, hvor vi havde det første informationsmøde for alle førtidspensionister i Hvidovre. I november 2014 havde vi så den stiftende generalforsamling.

Her i foreningen er det kun fantasien - og midlerne der sætter grænser.

Nu du har fundet vores hjemmeside, så har vi også en side på Facebook. Så er du på Facebook, så søg derinde på "Førtidspensionister" og "Hvidovre" - og vores side kommer frem.

Vi holder til i Frihedens Idrætscenter i klublokale 2 (nede bag indgangen til svømmehallen) og der mødes vi hver 14. dag til hygge/snak over en kop kaffe/the:

Det er om torsdagen i ulige uger - mellem kl. 11.30 - 14.00

Er du ny så kom mellem kl. 12.00 - kl. 14.00, så er du sikker på, at vi er i lokalet, Tak og velkommen.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, du skal bruge denne mail adresse - (det er formanden der modtager mailen):

foertidspensionisternehvidovre@hotmail.com

Tryk på linket, eller kopier og sæt ind.

Tryk på "KALENDER" i den øverste bjælke - og se bl.a. datoen for vores næste hyggemøde og meget andet.

Følg med i Aktivitetskalenderen / Ture mv.

Vil du se hvad vi har lavet tidligere, så gå ind under de andre "Ture ...."

Så hold godt øje med  bl.a. vores "Ture" og "Kalender".

Måske er denne forening også noget for dig? Kig forbi og få en snak og en kop kaffe sammen med os./ Pga Corona har vi desværre lukket i lokalet indtil videre.

Skriv gerne et par ord i vores gæstebog, hvis du har lyst til det og synes om foreningen :-)

Mange hilsner