Julefrokost 2022:

Så er det ved, at være JULEFROKOST tid -

HUSK - Gave til 20-30 kr hvis du vil være med til at rafle.

Førtidspensionist Foreningen i Hvidovre, afholder den årlige JULEFROKOST

TORSDAG D. 24. NOVEMBER 2022
KL. 13.00 PÅ CAFE CLAUDIO (HVIDOVREVEJ 137)

JULEFROKOSTEN kommer til at bestå af:

- Karrysild m/æg, kapers, løg og karse
- Panko paneret fiskefilet m/hjemmerørt remoulade, samt citron
- Æg og rejer m/tomatmayonaise
- Sprødstegt flæskesteg m/hjemmesyltede agurker og rødkål
- Mørbradbøf m/bløde løg og svampe
- Risalamande m/ristede mandler
- 2 slags ost m/druer og kiks
Julefrokosten koster kun kr. 184,- pr. kuvert

Det er nu en dansk kok, der er kok på Claudio…..vi har prøvesmagt julefrokosten, og kan sige god for den.

Hvis du ønsker at deltage i julefrokosten, skal du tilmelde dig, senest tirsdag d. O1.11.2022, på en sms til Helle’s mobiltlf. 26 99 07 37.

Betaling for julefrokosten foregår via Arbejdernes Landsbank, registrerings nr. 5342, kontonr. 0000 245100. Skriv dit navn + “julefrokost” på indbetalingen.

Hvis du ønsker at betale kontant, er Per i klublokalet, torsdag d. 27.10.2022, i tidsrummet kl. 12.30 - 14.30.

Tilmelding og betaling til julefrokosten er senest d. 01.11.2022.

Vi har planlagt at vi skal rafle, så hvis du medbringer en pakke til ca. kr. 20 vil det være fint.

Vi glæder os til at se dig, til julefrokosten.
Stor hilsen fra Aktivitetsudvalget.

Skal vi til julebanko i Suset i år? Så se billedet -

Vi foreslår tirsdag d 13 december, hvad siger du?

Det er for egen pengepung.

Vil du med så skriv til Lene på 29637016 hurtigst muligt.

Om førtidspensionistforeningen:

Foreningen har eksisteret siden august 2014, hvor vi havde det første informationsmøde for alle førtidspensionister i Hvidovre. I november 2014 havde vi så den stiftende generalforsamling.

Her i foreningen er det kun fantasien - og midlerne der sætter grænser.

Nu du har fundet vores hjemmeside, så har vi også en side på Facebook. Så er du på Facebook, så søg derinde på "Førtidspensionister" og "Hvidovre" - og vores side kommer frem.

Vi holder til i Frihedens Idrætscenter i klublokale 2 (nede bag indgangen til svømmehallen) og der mødes vi hver 14. dag til hygge/snak over en kop kaffe/the:

Det er om torsdagen i ulige uger - mellem kl. 11.30 -  ca. 14.00

Er du ny så kom mellem kl. 12.00 - ca. kl. 14.00, så er du sikker på, at vi er i lokalet, Tak og velkommen.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, du skal bruge denne mail adresse - (det er formanden der modtager mailen):

foertidspensionisternehvidovre@hotmail.com

Tryk på linket, eller kopier og sæt ind.

Tryk på "KALENDER" i den øverste bjælke - og se bl.a. datoen for vores næste hyggemøde og meget andet.

Følg med i Aktivitetskalenderen / Ture mv.

Vil du se hvad vi har lavet tidligere, så gå ind under de andre "Ture ...."

Så hold godt øje med  bl.a. vores "Ture" og "Kalender".

Måske er denne forening også noget for dig? Kig forbi og få en snak og en kop kaffe sammen med os.

Skriv gerne et par ord i vores gæstebog, hvis du har lyst til det og synes om foreningen :-)

Mange hilsner