VELKOMMEN til FØRTIDSPENSIONIST FORENINGEN i HVIDOVRE.

D 21. juni 2020.

Hej alle.

Så har vi afholdt vores generalforsamling, og det var dejligt at se så mange medlemmer - vi var 15 stk i Lille Frideheden på en varm dag 🙂

Alle medlemmer af foreningen har fået referatet fra generalforsamlingen pr. mail mm, så jer der ikke var med, også kan følge med i hvad der foregår i foreningen.

Vi har bl.a. fået en madgruppe som kører inde på Messenger - der kommer et link senere, men vi laver også en gruppe herinde så I der ikke er på Facebook kan følge med.

Vi har fået en aktivitets gruppe, som vil lave nogle ture mm - men ALLE er mere end velkommen til at lave en tur for foreningens medlemmer, så skal man bare sende det til formand/næstformand, som så sørger for at det bliver sat ind på Facebook og herinde.

Vi regner med at starte op igen med hyggemøderne i august måned, den nærmere dato kommer lsenere.

Ha en god søndag 😀

PS: Billedet er af kirsebær træerne på Byvej.

____________________________

Foreningen har eksisteret siden august 2014, hvor vi havde det første informationsmøde for alle førtidspensionister i Hvidovre. I november 2014 havde vi så den stiftende generalforsamling.

Her i foreningen er det kun fantasien - og midlerne der sætter grænser.

Nu du har fundet vores hjemmeside, så har vi også en side på Facebook. Så er du på Facebook, så søg derinde på "Førtidspensionister" og "Hvidovre" - og vores side kommer frem.

Vi holder til i Frihedens Idrætscenter i klublokale 2 (nede bag indgangen til svømmehallen) og der mødes vi hver 14. dag til hygge/snak over en kop kaffe/the:

Det er om torsdagen i ulige uger - mellem kl. 11.30 - 14.00

Er du ny så kom mellem kl. 12.00 - kl. 14.00, så er du sikker på, at vi er i lokalet, Tak og velkommen.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, du skal bruge denne mail adresse:

foertidspensionisternehvidovre@hotmail.com

Tryk på linket, eller kopier og sæt ind.

Tryk på "KALENDER" i den øverste bjælke - og se bl.a. datoen for vores næste hyggemøde og meget andet.

Følg med i Aktivitetskalenderen / Ture mv.

Vil du se hvad vi har lavet tidligere, så gå ind under de andre "Ture ...."

Så hold godt øje med  bl.a. vores "Ture" og "Kalender".

Måske er denne forening også noget for dig? Kig forbi og få en snak og en kop kaffe sammen med os.

Skriv gerne et par ord i vores gæstebog, hvis du har lyst til det og synes om foreningen :-)

Mange hilsner