D 27.10.21:

Husk at melde dig til banko og/ eller julefrokost

Ang. julefrokosten, så betaler skraldindsamlingen for selve julemaden - Tak til dem der brugte en halv torsdag på at samle penge ind til julefrokosten.

Det du selv skal betale for er, hvis du vil have Ris ala mande - og for dine egne drikkevarer.

Så det er da et fint tilbud til medlemmerne.

Så er der banko i Suset på havnen d 25. november kl. 17.00

Se mere under "Ture 2021", tak.

_____________________

Så skal vi til julefrokost...

Det bliver torsdag d 2. december 2021 kl. 13.00 på "Suset" i Hvidovre havn.

Det bliver med buffet som indeholder:

* Marieneret sild m rå løg og kapers.

* Fersk røget laks med grønne asparges og hvidløgs creme.

* Æg med rejer, citron og mayonaise

* Flæskesteg med sprød svær, rødkål og hjemmelavet agurkesalat.

* Lun rødspættefile med remulade og citron.

* Lune frikadeller med surt

* Brieost med druer.

Pris pr kuvert: 189 kr.

Der kan tilkøbes Ris ala mande med hjemmelavet kirsebær sauce til 35 kr.

Da 8 førtid`er var ude og samle skrald på Strandengen for Ren Natur, og derved samlede 3.000 kr ind til foreningen, vil foreningen give maden til julefrokosten.

Dog ikke Ris ala manden, den skal man selv betale sammen med sine egne drikkevarer.

Hvis du vil med til julefrokosten og evt også have Ris ala mande, skal du give mig besked senest søndag d 21. november på en sms til mobil nummer: 29637016

Bestyrelsen / Lene.

Om førtidspensionistforeningen:

Foreningen har eksisteret siden august 2014, hvor vi havde det første informationsmøde for alle førtidspensionister i Hvidovre. I november 2014 havde vi så den stiftende generalforsamling.

Her i foreningen er det kun fantasien - og midlerne der sætter grænser.

Nu du har fundet vores hjemmeside, så har vi også en side på Facebook. Så er du på Facebook, så søg derinde på "Førtidspensionister" og "Hvidovre" - og vores side kommer frem.

Vi holder til i Frihedens Idrætscenter i klublokale 2 (nede bag indgangen til svømmehallen) og der mødes vi hver 14. dag til hygge/snak over en kop kaffe/the:

Det er om torsdagen i ulige uger - mellem kl. 11.30 - 14.00 fra d 19 august 2021.

Er du ny så kom mellem kl. 12.00 - kl. 14.00, så er du sikker på, at vi er i lokalet, Tak og velkommen.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, du skal bruge denne mail adresse - (det er formanden der modtager mailen):

foertidspensionisternehvidovre@hotmail.com

Tryk på linket, eller kopier og sæt ind.

Tryk på "KALENDER" i den øverste bjælke - og se bl.a. datoen for vores næste hyggemøde og meget andet.

Følg med i Aktivitetskalenderen / Ture mv.

Vil du se hvad vi har lavet tidligere, så gå ind under de andre "Ture ...."

Så hold godt øje med  bl.a. vores "Ture" og "Kalender".

Måske er denne forening også noget for dig? Kig forbi og få en snak og en kop kaffe sammen med os./ Pga Corona har vi desværre lukket i lokalet indtil videre.

Skriv gerne et par ord i vores gæstebog, hvis du har lyst til det og synes om foreningen :-)

Mange hilsner